Математика

Вкупна наставаЦена за цела година
Предучилишна возраст324800 ден.
Математика основно (1, 2, 3 одделение)3 часа неделно по 60 мин.964480 ден.
Математика основно (4, 5, 6, 7, 8, 9 оделение)3 часа неделно по 60 мин.1409000 ден.
Математика средно (1, 2, 3, 4 година)2 часа по 60 мин. и 1 по 45 минути /2 часа по 80 мин. неделно + 2 часа дополнително пред писмена14010800 ден.
Алгебра и Аналитичка геометрија2 часа по 45 мин. Алгебра и 2 часа по 45 мин. Аналитичка геометрија13500 ден. ( 9000 ден. за учениците од Абакус)
Анализа2 часа по 60 мин.9000 ден.

Наука

ПредметЦена за индивидуален час основно / средноЦена за час во група
Физика300/400 ден.300 ден.
Хемија300/400 ден.300 ден.
Математика300/400 ден.300 ден.

Матура

ПредметВкупна наставаЦена за цела година
Математика150 часа по 60 мин.13300 ден.
Англиски9000 ден.
Македонски12000 ден.

Факултет

ПредметЦена за 1 посетител од часЦена за 2 посетители од часЦена за 3-10 посетители од час
Математика 1/2600500300
Калкулус 1/2600500300
Дискретна Математика600500300
Веројатност и Статистика600500300
Датабази 1600500300
Датабази 2600500300
Алгоритми 1600500300
Алгоритми 2600500300
Вовед во Математичка Анализа600500300
Математичка Анализа 1600500300
Математичка Анализа 2600500300
Множества и Логика600500300
Векторска Алгебра600500300
Линеарна Алгебра600500300
Аналитичка Геометрија600500300
Алгебарски Структури600500300
Алгебра600500300
Геометрија600500300
Диференцијални Равенки600500300
Нацртна Геометрија600500300

Информатика и Програмирање

за основни, средни училишта, факултети и возрасни

ПредметЦена за цела година
Информатика (4, 5, 6, 7, 8, 9 одделение)9000 ден.
Информатика (1, 2, 3, 4 година)10800 ден.
ПредметЧасовиЦена за 1 посетителЦена за 2-4 посетителиЦена за 4+ посетители
C\C++ (Програмски јазик)
Структурно програмирање
25 часа по 60 мин.8000 ден.6200 ден.4000 ден.
C++ (Програмски јазик)
Објектно ориентирано програмирање
25 часа по 60 мин.8000 ден.6200 ден.4000 ден.

Јазици

ПредметЧасови (неделно)Цена за цела година
Англиски предучилишна настава1 час по 60 мин.2500 ден.
Англиски (1, 2, 3 одделение)2 часа по 60 мин.4500 ден.
Англиски (4, 5, 6, 7, 8, 9 одделение)2 часа по 60 мин.5400 ден.
Англиски (1, 2, 3, 4 година)2 часа по 60 мин.6300 ден.
Германски (1, 2, 3 одделение)2 часа по 60 мин.4500 ден.
Германски (4, 5, 6, 7, 8, 9 одделение)2 часа по 60 мин.5400 ден.
Германски (1, 2, 3, 4 година)2 часа по 60 мин.6300 ден.
Македонски (1, 2, 3 одделение)2 часа по 60 мин.4500 ден.
Македонски (4, 5, 6, 7, 8, 9 одделение)2 часа по 60 мин.5400 ден.
Македонски (1, 2, 3, 4 година)2 часа по 60 мин.6300 ден.
Англиски за возрасниЧасовиВкупен број на часовиЦена за 1 посетителЦена за 2 посетителиЦена за 3-10 посетителиЦена за полагање за уверение
Англиски интензивен А1, А22 пати неделно по 90 мин2410000 ден.7800 ден.5200 ден.1500 ден.
Англиски интензивен В1, В22 пати неделно по 90 мин2410000 ден.7800 ден.5200 ден.1500 ден.
Германски за возрасниЧасовиВкупен број на часовиЦена за 1 посетителЦена за 2 посетителиЦена за 3-10 посетителиЦена за полагање за уверение
Германски интензивен (Schritte) А1, А2, В12 пати неделно по 90 мин2410000 ден.7800 ден.5000 ден.1500 ден.

Пакет попусти

ПакетЦена
Предучилишна + Предучилишна4500 ден.
Математика + Јазик за 1-3 одделение8550 ден.
Математика + Јазик за 4-9 одделение13550 ден.
Математика + Јазик за 1-4 година15300 ден.
Математика + Информатика за 4-9 одделение13550 ден.
Математика + Програмирање за 1-4 година19440 ден.
Програмирање + Јазик за 4-9 одделение и за 1-4 година13550 ден.
Математика + Јазик + Јазик за 4-9 одделение18000 ден.
Јазик + Јазик за 1-3 одделение8100 ден.
Јазик + Јазик за 4-9 одделение9720 ден.
Јазик + Јазик за 1-4 година11340 ден.

Меѓународни јазични сертификати

СертификатЧасовиВкупен број на часовиЦена за 1 посетителЦена за 2 посетителиЦена за 3-10 посетителиЦена за полагање за уверение
APTIS2 пати неделно по 90 мин1610000 ден.7800 ден.5200 ден.1500 ден.
BULATS2 пати неделно по 90 мин1610000 ден.7800 ден.5200 ден.1500 ден.
CAE2 пати неделно по 90 мин1610000 ден.7800 ден.5200 ден.1500 ден.
IELTS2 пати неделно по 90 мин1610000 ден.7800 ден.5200 ден.1500 ден.
FCE2 пати неделно по 90 мин1610000 ден.7800 ден.5200 ден.1500 ден.
PET2 пати неделно по 90 мин1610000 ден.7800 ден.5200 ден.1500 ден.
KET2 пати неделно по 90 мин1610000 ден.7800 ден.5200 ден.1500 ден.
TOEFL2 пати неделно по 90 мин1610000 ден.7800 ден.5200 ден.1500 ден.
ILEC 1,22 пати неделно по 90 мин1610000 ден.7800 ден.5200 ден.1500 ден.
Специјализирани курсевиЧасовиВкупен број на часовиЦена за 1 посетителЦена за 2 посетителиЦена за 3-10 посетителиЦена за полагање за уверение
Туризам2 пати неделно по 90 мин1610000 ден.7800 ден.5200 ден.1500 ден.
Медицина2 пати неделно по 90 мин1610000 ден.7800 ден.5200 ден.1500 ден.
Правници2 пати неделно по 90 мин1610000 ден.7800 ден.5200 ден.1500 ден.
Комуникации2 пати неделно по 90 мин1610000 ден.7800 ден.5200 ден.1500 ден.
Маркетинг2 пати неделно по 90 мин1610000 ден.7800 ден.5200 ден.1500 ден.
Сметковотство2 пати неделно по 90 мин1610000 ден.7800 ден.5200 ден.1500 ден.
Банкарство2 пати неделно по 90 мин1610000 ден.7800 ден.5200 ден.1500 ден.

Стандардизирани тестови за запишување на прв, втор и трет циклус студии во странство

Стандардизиран тест
SAT…1час чини 600 ден.
YOS…1 час чини 600 ден.
GRE…1час чини 600 ден.