Контакт информации

Добредојдовте на нашиот Веб сајт.

Телефон

046 254 884
078 376 026

Е-маил

abakus.edukacija@yahoo.com
nobiabakus.edukacija@yahoo.com

Адреса

Димитар Влахов, 57A/6
6000 Охрид, Македонија

Испратете порака

Вашата Е-маил адреса нема да биде јавно објавена. Потребните полиња се означенни.


``Гениј е еден процент инспирација, а деведесет и девет проценти пот`` - Едисон

Локација на мапа